Hendek'te hırsızlık iddiası

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 genç kızdan ikisi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre,Hendek Yeni Mahalle’de bulunan bir sitede 2 ayrı dairede meydana gelen hırsızlık olayına ilişkin Hendek Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Sitedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin 8 hırsızlık kaydı bulunan A.Ç (16), 9 hırsızlık kaydı olan S.I. (21) ve 24 hırsızlık kaydı bulunan D.U. (19) olduğu tespit edildi.

Ekiplerce yapılan teknik ve fiziki takibin neticesinde şüpheliler, Adapazarı'ndaki bir evde gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.I. ile D.U. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

A.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

15 Şub 2019 - 16:38 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.