Hendek’te endoskopi hizmeti

Hendek Devlet Hastanesi’nde endoskopi çekimleri başladı. Op. Dr. Ahmet Karakaya’nın çalışmalarını tamamlamasıyla cuma günleri endoskopi hizmeti verileceği kaydedildi.

Yemek borusu, mide, oniki parmak bağırsağı ve kalın bağırsağın incelendiği tetkik yöntemlerinin endoskopiyle yapıldığını dile getiren Başhekim Uz. Dr. Sedat Aydın, ilçe halkının sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılamak ve daha kaliteli sağlık hizmeti vermek için özveriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Aydın “İlçe halkımız ve bölgedeki vatandaşlarımız bir süre önce ara vermek durumunda kaldığımız endoskopi hizmetinden Op. Dr. Ahmet Karakaya’nın çalışmalarıyla yeniden yararlanmaya başladı. Hayırlı olsun.” dedi.

08 Oca 2019 - 14:14 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.