“Hedef toplu taşımada en kaliteli hizmet”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı toplu taşımada hizmet kalitesini arttırmak için eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin katkılarıyla belediye otobüs şoförlerine yönelik olarak gerçekleştirilen kişisel gelişim ve motivasyon eğitimleriyle ulaşımda maksimum memnuniyet hedefleniyor.

Kişisel gelişim ve motivasyon

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Toplu taşıma şoförlüğü trafikte geçirilen zaman fazla olduğu için icra edilmesi zor bir meslek. Şoförlerimiz gün boyu farklı olaylarla karşılaşıyor. Dolayısıyla Büyükşehir olarak toplu taşımada hizmet kalitesini arttırmak, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için ulaşım filomuzun şoförlerine, kişisel gelişim ve motivasyon başlıkları altında; etkili iletişim, öfke ve stres kontrolü eğitimleri sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Maksimum memnuniyet

Gruplar halinde gerçekleştirilen eğitim çalışmalarına değinen Pistil, “Toplu taşıma filomuzun çalışanlarına farklı konular hakkında eğitimler verdik. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet, güvenilir ve rahat ulaşım sunabilmek için eğitimlerimiz devam edecek. Toplu taşımada yeniliğe ayak uyduruyor, gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Toplu taşımada maksimum memnuniyet sağlamak için çalışmaya, hemşehrilerimize kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

26 Ara 2018 - 13:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.