Hayata İz Bırakanlardan Olun

Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni 4 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirildi.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreni, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak, akademisyenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında, "Sakarya Üniversitesi olarak büyük bir aileyiz. Bugüne kadar yüz bini aşkın mezun verdik. Sizlerde büyük bir ailenin birer parçasınınız. Bundan sonraki yaşamınızda hayata iz bırakanlardan olmanızı temenni ediyorum. Kariyer yaşamında çeşitli zorluklarla karşılaşabilirsiniz fakat bu zorluklara göğüs gererseniz başarılı olabilirsiniz. Bundan sonraki yaşamınızda sevdiklerinizle birlikte huzur ve mutlulukla kalmanızı temenni ediyorum" dedi.

Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazakkonuşmasında şunları söyledi "Bu yıl 14'üncü mezunlarımızı veriyoruz. Değerli öğrencilerimiz yeni bir hayata adım atıyor. Sizlerin başarılı olacağına inanıyor ve sizlere güveniyoruz.Bizler bundan sonraki yaşamınızda da sizlere destek olacağız. Aslında her bir veda yeni bir başlangıçtır. Değerli velilerimiz, evlatlarınızı yaşamlarının bir döneminde bizlere emanet ettiniz, bizlerde onları yarınlara hazırladık. Sevgili öğrenciler, bugün sizler için farklı bir anlam taşıyor. Bundan sonraki yaşamınızda karşılaşacağınız zorluklardan hiç korkmayın. Kendinize, arkadaşlarınıza ve ailenize inanın. Zorluklarla mücadele etme ruhunu hiç kaybetmeyin. Fark yaratan insanlar olun. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Konservatuvar birinciliğini Temel Bilimler Bölümü mezunları Mazlum Ardıç ve Aydın Aydın paylaştı. 3.70 ortalama ile derece yapan öğrencilerin hediye ve plaketleri Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Ardıç ve SAÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Nilgün Sazak tarafından takdim edildi.

Tören, mezuniyet yemininin okunması ve keplerini fırlatması ile sona erdi.

05 Tem 2018 - 12:59 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.