Hastanede oruç açtılar

Hendek Devlet Hastanesi’nde Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen personel iftarı geniş katılımla yapıldı.

Hendek Devlet Hastanesi’nde düzenlenen iftar programına, Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Suat Koçak, Başkan Yardımcısı Sedat Kaya, Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sedat Aydın, hastane yöneticileri ile personel ve aileleri katıldı. Hastanenin giriş kısmında, dışarıda kurulan iftar sofralarında personel ve aileleri birlikte oruç açtı. Başhekim Aydın, Ramazan’ın bereketi ve huzurunu hastane personeliyle bir arada yaşamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek “Burada birlik ve beraberlik içinde, huzurlu ve mutlu bir sofrayı paylaşmanın keyfini yaşıyoruz. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Program iftarın ardından, çay sohbetiyle son buldu.

30 May 2018 - 09:13 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.