Hasan Ali Çelik kaldığı yerden

AK Parti eski milletvekillerinden, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan eski Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik siyasete ara vererek akademik kariyer için SUBU’ da göreve başlıyor.

AK Parti Sakarya Kurucu İl Başkanlığı, üç dönem milletvekilliği, AK Parti Genel Merkezi’nde genel Başkan Yardımcılıkları ve son olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Doç. Dr. Hasan Ali Çelik yeniden üniversitede.

SUBU’da başladı

Siyasi yaşamı öncesi Sakarya Üniversitesi SAÜ' deöğretim görevlisi olan Doç. Dr. Hasan Ali Çelik 17 yıllık AK Parti’deki siyasi yaşamına nokta koyarak yeni kurulan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi SUBU’ da göreve başlıyor. Çelik’in kapısına isimliği takıldı. Odası ile ilgili müştemilatın hazırlandığı ve önümüzdeki günlerde burada görevine başlayacağı ifade edildi.

Çelik’in uzun siyasi yaşamı

Doç. Dr. Hasan Ali Çelik AK Parti kurulmadan önce Refah Partisi Sakarya İl Başkanlığı görevinde de uzun yıllar görev yaptı. Siyasette Sakarya’nın en eskilerinden olan Çelik’in akademik kariyerinde kaldığı yerden görevine devam edeceği dile getirildi.

26 Ara 2018 - 14:38 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.