Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Sakarya ve bölgesi kar yağışı ve soğuk havanın etkisinden kurtuluyor mu? Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Sakarya bölgesinde eksinin altına düşen hava sıcaklığı, kar yağışı ve soğuk hava yerini parçalı bulutlu havalara terk ediyor.

Hava sıcaklıklarında artış görülecek. Bugün bölgemizde parçalı bulutlu bir hava hakim, hava sıcaklığı ise 13 derece. Hava sıcaklığı yarın da 14 derece olarak hissedilecek.

Hafta sonu planı olanlar için bölgemizde yağış gözükmüyor. Parçalı bulutlu havanın 5 gün etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Yeni hafta 21 Ocak Pazartesi günü de parçalı bulutlu bir hava beklentisi var. Hava sıcaklığı gece 7, gündüz ise 14 derece . 22 Ocak Salı günü ise hava durumunda bir değişim beklenmiyor.

23 Ocak Çarşamba günü ise bölgemiz yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Hava sıcaklığı Çarşamba günü 15 derece olacak.

Sakarya’da 5 günlük hava durumu

19 Oca 2019 - 14:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.