Hafız Mehmet Eren'e minnetle

sker Hafız Mehmet Eren Hocaefendi'yi Anma programına katılan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Asker Hafız Mehmet Eren hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi.

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye tarafından düzenlenen Asker Hafız Mehmet Eren Hocaefendi'yi Anma ve Kuran'ın İzinde Hafız Asker Mehmet Eren kitabının dağıtım programına katıldı. Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Türkiye'nin dört bir yanından Hafız Mehmet Eren'in yetiştirdiği talebeleri anmak için buluştu.

Adapazarı İmam Hatip Lisesi ve Tozlu Camii'nin yapımında emekleri olan, Sakarya, Edirne, Amasya ve Kocaeli Müftülüğü görevlerinde bulunan Hafız Mehmet Eren, dualarla anıldı.

"Rahmet ve minmetle anıyoruz"

Hafız Mehmet Eren'in anma programında konuşan Başkan Adayı Ekrem Yüce,

"Şehrimizin önemli kanaat önderlerinden Asker Hafız Mehmet Eren hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah kelamının hıfz edilmesinde çok hizmetleri olan ve binlerce talebe yetiştiren alimlerimize hürmet ve saygımız sonsuzdur. Hocamızın kitabının basılmasında emeği geçenler teşekkür ediyorum" dedi.

19 Oca 2019 - 21:11 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.