Zaman zaman sivri çıkışları ile bilinen siyasetçi İş İnsanı Osman Karataş Sakarya Yerel Kültür Derneği'nen 7. Olağan Genel Kurulu'na DEVA Parti Genel Başkanı Ali Babacan'ın davet edilmesine tepki gösterdi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Yerel Kültür Derneği'nin kongresine davet edilmesi, 4 Dönemdir AK Parti'ye oy vermiş Erenler'de AK Parti seçmenine yapılmış bir hakaret olduğuna dikkat çeken Osman Karataş şu ifadelere yer verdi:
"2019 Yerel yönetimler ( Belediye Başkanlığı) seçiminde, AK Partiye %65,52 Oy vermiş Erenler İlçe seçmenine rağmen, Yerel Kültür Derneğinin olağan genel kuruluna DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’nın davet edilmesi ,Erenler İlce seçmenine yapılmış saygısızlıktır...
Bu saygısız daveti kınıyorum"
Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(24)Mhp-anap-has-ak-yarın? - Trabzondan gelip de Manav hamiliği yapmak çok da inandırıcı gelmiyor. Niçin Erenler diyorsun.Çünkü Erenler ile ilgili hayallerin devam ediyor.Ama yemezler merak etme. Babacanın oraya davet edilmesini bir derneğe siyaset sokulması açısından şiddetle kınıyorum.Ama bu Sakaryalıların derdi Osman'ın derdi değil.Biliyorum OSMAN güçlü olan yerde durur ve güçlüyü sever. Ama üzülerek diyeyim ki sana burdan ekmek çıkmaz.Ekmek çıksa çıksa Hacı Ariften çıkar. Hacı Arifin kıymetini (!) bil. Senin siyasi manevraların artık demode oldu bu gün bu saatten sonra Sakaryadan sana siyasi ekmek çıkmaz.
Sertan Özgür - Benim tanıdığım Osman Karataş, Sadece Has Partiyle siyasete girdi.
Yalandan itham edip Kul hakkına girmeyin.
Adamla sorununuz varsa cıkıp herif gibi isminizi yazarak konuşun, veya gidip işinizi yüz yüze halledin.
Ayrıca Osman beyin geldiği yer belli, sormak isterim;
sizin babanız bu ile acaba pasaportla gelen, bu toprağın gercek sahiplerine mikro milliyetcilik yapanlardan olmasın?
Lütfullah - Ak partililer bu durumdan memnun mu acep
Serap - İlginç
İsmail - Yorumlardaki Ak Parti göndermesi ilginç
Manav - Osman sen işine bak .. git Trabzonlular ile ilgili konuş .. kaç parti değiştirdin onu söyle
Hi-q - Osmaaann
SYKD AKeOe nin arka bahçesi değil…
Seninkiler neden gelmedi hepsi davetliydi ?
Enderun - Eğer eleştiriliyorsan doğruyu yapmışsınız.
Sevilay - Bu manavlar eleştiriye de gelemeyip be;))
Mydnz - Kendi işine bak
Selim - Şuna bile tahammül edemiyorlar ya yazık
Hasırcılar Manavı - İyi be onu deme bunu deme. Oldu olacak adama nasıl açıklama yapmalıydı diye birşeyler karalayıp vereydiniz.
Mydnz - İşine baksın maydanoz lazım değil hamsi kuşu yapsın
Geyve Manavı - Osmanım nettin yaa manavlar gızıverdiler sana
Mydnz - Ağızını yamultma terbiyeli ol dalga geçme hamsi kafalı koyun
Erenler Manavı - Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Yalan mı He yalan mı birileri siyaset yapacak diye ne bu be
Manav - Karataş manavlar kızmışlar sana:))
Mydnz - Maydonoz lazım değil sen de nereden çıktın şimdi sana mı kaldı bu işler git başka yeri karıştır ilgisiz alakasız işlere karışma
Manavlar - Osmanım çok komiksin artık bu işler prim yapmıyor bilesin sen saçma bir yazı olmuş sana mı soracağız kimi talep edeceğimizi git sende genel başkanın kimse gücün varsa onu getir
Vırvır - Sana ne sen manav değilsin niye karın ağrın var akp li gelse iyi de başkası gelincemi kötü tek akp mi var herkes davet edildi gelen gelir sana ne srn git trabzonlu kara konuş
Özcan Çamdağ - Adam gelecem diyor, gayet doğal.
Kime nedir,bunu siyasi zemine taşımanın ne anlamı var,
Bırakın isteyen istiyene gider,gelir, dernek insiyatif almış davet etmiş.
Osman kardeşim senin düşüncende alınganlık var, bunları konuşmak dahi üzücü,
Erenlerde yüzde 100 de alabilir,Ak parti.
Sandık la ziyareti nasıl yan yana getiriyorsun.
Dernekler partiler üstüdür,hoşgörü esastır.
Mesela,senide ben çeşitli davetlerde görüyorum, giderken bir yerlerden izin mi alıyorsun,kalbenmi gidiyorsun.
Bu ziyareti konu dahi etmek şuyu vukuğundan beter.
Selamlar,
Gerçek Sakaryalı - Bu yazı sakaryadaki yerel halka manavlara hakarettir istediğini davet ederler gelenin suçlu olması ancak sakaryaya gelişi 20-30 yıl bile olmayan bu kişiden gelmesi haset ve bölücü bir siyaset ürünüdür kendisine vazife olmayan bu hassas konuları bıraksın artık kimi davet ettiklerini kimlerin gelmediğini nereden biliyor
Yerel - Hiçbir mahsuru yok. Davet edebilir. Orda da siyaset heveslileri, tenkit edenlerde de olabilir. Esas tenkit edilecek husus; Sakarya yerel kültürünün Anadolu kültürüyle bir hamur olması, un tanecikleri ile oluşturulup, hamuru kapsamaması.Sakarya yerel kültürü eşittir Anadolu kültürüdür.
Hasan Ünal - Biz her daim arkamızdan iş çevrilen olduk,
yerel kültür derneğinde deva partisi il yönetiminden olan arkadaşın ve önümüzdeki dönem adaylık hayalleri kuranların tezgahı.
AK Parti bu yapılanları görüyor elbette notta alıyordur.
Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.