Belediye Çalışanlarına KVKK Eğitimi

Serdivan Belediyesi’nde tüm çalışanlara Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Eğitimi” verildi.

Haber albümü için resme tıklayın

Serdivan Belediyesi Meclis Salonu’nda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak verilen eğitim, Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sezercan Bektaş tarafından Serdivan Belediyesi birim veri envanter sorumlularına yönelik olarak gerçekleştirildi.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, kullanıcı şifre kullanımı ve güvenliği konularında farkındalık kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim kapsamında, “kişisel veri nedir?” “kişisel veri işleme için temel ilkeler nelerdir?”, “kişisel verileri temel ilkelere göre işleme yükümlülüğü”, “ bilgi güvenliği ihlali ve ihlale müdahale süreçleri” anlatıldı.

14 Oca 2021 - 16:27 Sakarya/ Serdivan- Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.




Anket Sakarya'da koronavirüs (Covid-19) denetimlerini nasıl buluyorsunuz?