Sakarya'da Medya depremi yaşayacak

Sakarya İl Afet Acil Durum AFAD Müdürlüğü ve Sakarya Gazeteciler Birliği SGB işbirliği ile İçişleri Bakanlığının 2021 yılını Afet Eğitim Yılı ilan etmesi kapsamında farkındalık oluşturma adına medya mensuplarına yönelik deprem eğitimi verilecek.

Sakarya Demokrasi Meydanında 8 Ocak Cuma günü saat 10.00da Afet Eğitim Simülasyon tırında gerçekleştirilecek deprem eğitimine katılacakmedya mensupları ayrıca simülasyon olarak deprem anı yaşatılacağını belirten SGB Başkanvekili Müjdat Çetin;

"Malum Sakarya birinci derece deprem bölgesi. Haliyle bu bölgede görev yapan medya mensupları olarak her an deprem olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız. Biz de depreme hazırlıklı olma deprem anı ve sonrasında yapacaklarımızı bu eğitim ile öğreneceğiz" diyerek tüm medya mensuplarını bu programa katılmaya davet etti.

07 Oca 2021 - 12:20 Sakarya/ Adapazari- Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.