Sapanca'da Seçim Heyecanı: Yeni Başkan Adayı Kim Olacak?

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen Yeniden Aday Gösterilebilir mi? Özcan Özen Aday Gösterilmezse Yerine Gelebilecek En Güçlü Aday Kim? Haberimizde.

Kulis Haber

Yerel Seçimlerde Sakarya'nın başkan adayının merak edilen bir diğer ilçesi de Sapanca oldu. Sapanca'da halen görevde bulunan Özcan Özen'in yeniden aday adayı olacağı biliniyor.

Özcan Özen'in 5 yılda Sapanca'da arzu edilen performansı sergilememiş olması aday adayları sayısındaki artışta da önemli etken olduğu konuşuluyor.

Özen'in Sapanca'da halkta çok karşılığının olmadığının dile getirilmesine rağmen aday adayı arayışının sürdüğü dile getiriliyor.

Öte yandan Özcan Özen'in yerine Ankara desteğini arkasına aldığı söylenen Arif Tanta'nın düşünüldüğü de Sapanca'da konuşulan konular arasında.

Sapanca'da halk nezdinde olmasa da AK Parti Genel Merkezi'nden destek aldığı söylenen Tanta'nın aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu.

Ak Parti Sapanca'da şimdilik adı geçen aday adayları arasında Özcan Özen, Arif Tanta, Aydın Yılmazer, Yaşar Faruk Balkaya'nın isimleri ön planda görünüyor.

Sapanca'da Gelecek İçin Kim Yarışacak?

Sapanca'da merakla beklenen yerel seçimlerde aday adayları arasında şu isimler öne çıkıyor:

  • Özcan Özen: 5 yıllık görev süresinde arzu edilen performansı gösteremeyen mevcut başkan.
  • Arif Tanta: Ankara destekli olarak adı geçen isim, Sapanca'da nasıl bir etki yaratacak?
  • Aydın Yılmazer: Sapanca halkının ilgisini çekebilecek bir profil mi? Önceki Dönem Belediye Başkanlığındaki performansı herkesin hafızasında.
  • Yaşar Faruk Balkaya: Sapanca için neler vaat ediyor?

Özcan Özen'in Geçmişi ve Tartışmalar

Özcan Özen'in 5 yıllık görev süresindeki performansı eleştirilere maruz kalmış durumda. Sapanca halkı arasında karşılığı olup olmadığı konusundaki tartışmalar sürerken, Ankara'dan destek alarak yeniden 'Adayım' demesi  dikkat çekiyor.

Arif Tanta: Sürpriz Bir Aday mı?

Arif Tanta'nın Sapanca'da sürpriz bir aday olarak çıkması, Ankara destekçilerinin etkisinin ne kadar olacağı merak konusu. Halk nezdinde popülerlik kazanabilecek mi?

19 Kas 2023 - 04:10 Sakarya/ Sapanca- Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

10

Devrim - 21 Yıllık hüsrana alet olmayan, Ülke menfatlerini parti menfaatinin önünde tutan, ilkeli, dürüst, birlikten yana, ayrışmayı reddeden SAADET Partisine oyumuz gider

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 07:40
09

Dedecan - Ne demek performans göstermedi, yapılanları Sapanca halkı iyi bilir.

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 19 Kasım 20:35
08

Mehmet - Özcan başkan halk adamıdır, kibir, yok. Çok hizmet etti.

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 19 Kasım 20:30
07

Sapancali Ali - Sapanca'ya yazık etmeyin. Bunlardan hiç biri olmaz.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 16:39
06

Yalan mı - Bu aday adaylarının hiç biri bu ilçe için bir adım kazanç sağlayamaz. Görüşüm bu. Tanta'yı tanımam bile. Özen bir iş yapmıyor ama hiç olmazsa, cenaze ve düğünlerde görüyoruz. Yüzene tepki gösteriyoruz. Tanta görev alırsa gör ki gör....

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 16:38
05

Şahin - Özen mi. Asla. Tanta mı= Katiyyen. başka kimse yok mu yahu. Yazıktır yapmayın. Kıymayın buraya.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 16:37
04

Gürcü Sadettin - Geçen dönem de bu dönem de Sapanca için gerçekten kaos. İnşallah güzel bir aday olur. Adı geçenlerden hiç biri bana göre bu göreve layık değil. Bir esnaf, gönlü güzel birini getirin yeminle daha fazla oy alır. Yazık etmeyin buraya

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 16:37
03

Suat - Balkaya bile Özen ve Tanta'(dan iyidir. Allah aşkına Sapanca'yı sapancalıya sorun. Ankara'dan aday belirleyerek ilçenin geleceğini yok etmeyin. Lütfennnnnnnn!!!!

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 16:36
02

Bostancı - Özcan Özen güzel adam. Ama iyi bir başkan değil. Tanta'yı tanımam. Eğer o gösterilirse, Sapanca'da çok kimsenin oy vermeyeceğini düşünüyorum. AK Parti'ye yazık olacak. CHP 'ye veririm yeminle.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 16:35
01

Pala - Özcan Özen olmasın da kim olursa olsun. Ancak Tanta&'nın da halktan olduğu kanaatinde değilim. Biri iş yapmaz, diğeri kibirden yapamaz. Sapanca'ya yazık olacak.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 16:35