Koca Dehşeti. Kocası Tarafından Bıçaklanan Kadın Yaralandı

Gebze'de Yaşanan Olayın Ardından Koca Gözaltına Alındı, Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, bir evde çıkan tartışma sonucunda kadın kocası tarafından bıçaklandı. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri müdahalede bulundu. Kadın yaralanırken, koca gözaltına alındı.

Olayın Gelişimi

Olay, Mevlana Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'ndeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, E.G. ile karısı Y.G. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma başladı ve tartışma hızla büyüdü. Bu sürecin sonucunda Y.G., kocası tarafından elinden bıçaklandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi evde yapılan Y.G., daha sonra Fatih Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

Gözaltına Alınan Koca

Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan koca E.G., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kocaeli Gebze'deki bu üzücü olay, aile içi şiddetin ne kadar ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Toplumda şiddetin önlenmesi ve kadınların korunması için atılması gereken adımlar konusundaki çalışmaların önemi bir kez daha vurgulandı.

10 Eki 2023 - 17:25 Kocaeli/ Gebze- Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.