Geyve'de akü hırsızları kaçamadı!

Geyve Jandarma HES şantiyesi akü hırsızını yakaladı.

Olay 04 Şubat 2019 tarihinde GEYVE-Çengel mahallesinde faaliyet gösteren HES şantiyesinde üç adet akünün çalınması ihbarı ile başladı.

Olay yerine giden jandarma olay yerinde bir araca ait kırık ön tampon parçası buldu. Jandarmanın yaptığı değerlendirme sonucu, hırsız olay yerine araç ile gelmiş, kaçarken aracı çarpması sonucu tamponunun bir parçasını düşürmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Daha sonra olay yerine çağrılan OYİT timlerinin olay yeri incelemesinde şüpheliye ait ayak izi tespit etmesi hırsıza giden yolda en büyük delil oldu.

Yapılan detaylı araştırma sonucu hırsızlığı yapan şüphelinin B.K. olduğu tespit edilerek şahıs kısa süre içerisinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

B.K. ya ait aracın incelenmesi sonucu kırık tamponun yerine konduğunda o araca ait olduğu, alınan ayak izinin de olay bölgesinden alınan ayakkabı izi ile şahsın giymiş olduğu ayakkabının birebir aynı olduğu tespit edilerek ayakkabı delil olarak muhafaza altına alındı.

Olayın şüphelisi B.K. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiş ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderildi.

06 Şub 2019 - 15:45 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.