‘Gazeteciler milletin sesi, gözü, kulağıdır’

Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, demokrasimizin olmazsa olmaz kurum ve kuruluşları gazetelerin fedakâr çalışanlarının bayramı olan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle bir basın açıklaması yaptı

Aydıntepe açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ülkesi, ili, ilçesini habersiz bırakmamak adına gece gündüz demeden ve yorulmak bilmeden haber peşinde koşan, milletin gözü, kulağı, sesi olan çilekeş basın mensupları isteriz ki rahat, huzurlu ve güvenilir bir medya dünyasında görev ifa ederken, herhangi bir hukuksuzluğa ve haksızlığa uğramasın. Bu duygularla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutlar başarı dileğiyle sevgi ve saygılar sunarım.”

09 Oca 2018 - 16:48 - Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.