- G:

Tanyel Dualarla anıldı

Muş’ta askeri konvoyun kaza yapması sonucunda 2004 yılında şehit olan Suat Tanyel için her yıl olduğu gibi bu yılda ailesi tarafından evlerinin önünde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

mask

Muş’ta askeri konvoyun kaza yapması sonucunda şehit olan Suat Tanyel, her yıl olduğu gibi bu yıl da ailesi tarafından Erenler Yeni Mahalle’deki evinde okutulan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif ile anıldı. ProgramdaSakarya İl Müftüsü Hasan Başiş Dua yaptırırken; Erenler İlçe Müftüsü Harun Bayrak,SASKİ Şube Müdürü Şenol Dinç ile Hocalardan Yunus Emre Yazıcı, Ali Bafralıoğlu ve Cemalettin Akıncı Kuran-ı Kerim'den ayet okudu.

Anma programına; Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, Erenler İlçe Müftüsü Harun Bayrak,Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem'den Hasan Sayar, SASKİ Şube Müdürü Şenol Dinç, Sakarya Romanlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Tanyel, Sakarya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Şefi Nesimi Karakaya, Sakarya İl Jandarma komutanlığından komutanlar ile Tanyel Ailesi'nin akraba ve yakınları katıldı.

Oğullarını Suat Tanyel’i duygu ile andıklarını dile getiren Anne Ayşe Tanyel, Baba Mehmet Tanyel ve Ağabey Efe Fazlı Tanyel, Suat’ı her geçen gün daha da özlediklerini, onu hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutamayacaklarını dile getirdi.

26 Haz 2022 - 16:04 Sakarya/ Erenler- Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.