Ferizli PTT hizmete açıldı

Ferizli PTT şubesi dışında, Ferizli Değirmencik Mahallesi’nde de Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Şubesi açıldı.

Cuma namazı çıkışı Değirmencik Cami’si alt katında açılan yeni PTT şubesi, mahalle sakinlerinin yüzünü güldürdü.

Açılış törenine; Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ak Parti Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, PTT müdürü Sinan Kara, diğer ilçe protokolü, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, idareciler, STK Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törende açılış konuşması yapan Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, PTT Şubesinin mahalle halkına hayırlı olmasını diledi. Arslanköylü “Değirmencik mahallemize şubemizi açtık. Mahallemizde PTT’nin açmış olduğu bu güzel şube ile halkımız PTT’nin hizmetlerinden çok daha iyi ve hızlı bir şekilde faydalanacaklardır. PTT ile ilgili her türlü hizmetler buradan yapılabilecektir. Mahalle halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise, vatandaşların rahat yaşam koşullarına ulaşmaları konusundaki hizmetlerine bir yenisini eklediklerini belirtti. Soğuk, "çalışmalarımız ve takiplerimiz sonucu hızla büyüyen ve gelişen ilçemizde merkez PTT şubesi dışında ikinci bir şube, Değirmencik mahallemizde açıldı. Para yatırma, para çekme, havale işlemleri gibi genel Postane ihtiyaçları için merkeze gitmek zorunda kalan vatandaşlarımız artık her türlü PTT işlemlerini kendi mahallelerinde karşılayabilecekler. Ayrıca civar mahallelerimizdeki vatandaşlarımızda buradan faydalanabilecekler. Ben açılışta emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Şubemizin ilçemize ve mahalle halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Değirmencik PTT Şubesi hizmete girdi.

16 Şub 2019 - 21:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.