Erenler'in değerine değer katacak proje

Erenler Belediyesinin birbirinden önemli projeleri arasında yer alan yaşam merkezi, 2016 yılında vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yeni yıl ile birlikte inşaatına başlanması planlanan yaşam merkezi projesi ile ilgili bilgi veren Başkan Öztürk, “Spor, eğlence ve dinlenme açısından cazibe merkezi haline geleceğine inandığımız yaşam merkezi projesi ile Erenlerlilere sağlıklı yaşamın anahtarını vereceğiz.” dedi.

Erenler Belediyesinin 50. Yılda 50 proje vaatleri arasında yer alan yaşam merkezi, içinde barındırdığı sentetik buz pisti, squash, hamamlar, masaj salojnu, yüzme havuzu, fitness salonları, çocuk eğlence alanları, bowling salonu, kafeterya ve tenis kortu gibi alanları ile Erenlerli vatandaşlar için cazibe merkezi haline gelecek.

“Sağlıklı Yaşamın Anahtarını Vereceğiz”

Ocak ayında inşaatına başlanması planlanan yaşam merkezi ile ilgili bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Yaklaşık 10 bin metrekare alana inşa edilecek olan yaşam merkezinin yapımına ocak ayında başlamayı planlıyoruz. İçerisinde yüzme havuzundan sentetik buz pistine kadar türlü alanı barındıracak olan proje ile Erenlerlilere sağlıklı yaşamın anahtarını vereceğiz. Belediyemizin çalışmaları doğrultusunda yaşam merkezi binasını 2016 yılında tamamlayarak hizmete açmayı hedefliyoruz.” dedi.

Başkan Öztürk açıklamasında, Erenler Mahallesi, Şehit İlhan Aras Caddesi 1113 Sokakta yapımına başlanacak olan yaşam merkezi ihalesinin de önümüzdeki haftalarda gerçekleşeceğini bildirdi.

08 Ara 2015 - 09:42 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.