Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde devir teslim

Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni yapıldı.

SAÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Yılmazlar, Hendek Kampüsü Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde düzenlenen törenle görevini Prof. Dr. Ömer Faruk Tutkun'a devretti.

Törene Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, enstitü öğretim üyeleri ve personeli de katıldı.

Prof. Dr. Ömer Faruk Tutkun Kimdir?

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimler Bölümünde Lisans, Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Yüksek Lisans ve Pittsburgh Üniversitesi, ABD'de Doktora eğitimini tamamlamıştır. 2009 yılına kadar Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesinde, 2009 yılında bu yana Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde görevini sürdürmektedir.

Senato Üyeliği, enstitü yönetim kurulu üyeliği, dekan yardımcılığı, bölüm ve program başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Çalışma alanları, eğitim sistemlerinde reform ve uygulamaları, öğretmen yetiştirme, eğitimde program geliştirme, eğitimde nitelik, öğrenme-öğretme kuramları ve yöntemleri, 21. yüzyılda eğitim anlayışı ve uygulamaları konuları üzerine yoğunlaşmıştır. Ulusal-uluslararası bilimsel toplantılarda çalıştay, panel, seminer, akademik ve eğitim etkinliklerinde görevler almıştır. Eğitime dair konularda kamu-özel-sivil toplum kurumlarının çalışma ve etkinliklerine katkılarını sürdürmektedir.

10 Ara 2018 - 11:39 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.