Eğitim Alanında İşbirliği Görüşüldü

Sakarya Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman ÇAKAR ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Sakarya Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz SANDIKÇI’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten son derece çok memnun olan SANDIKÇI yaptığı açıklamada;Sakaryamızıneğitim alanında istenilen kalite ve standartlara erişmekolduğu, tüm çalışma plan ve programların bu yönde hazırladıklarını, başta sendika ve sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediğini dile getirerek halkımızınher türlüeğitim taleplerini Halk Eğitim Müdürlükleri nezdinde her zaman seve seve karşılamaya hazır olduklarını ifade etti.Ayrıca Sakarya Trabzonlular Derneğiningeçmiş yıllarda olduğu gibikurs faaliyetlerine devam ettiğini veşu andaise6branştayaklaşık 200 kursiyerin bulunduğu ifade ederek Dernek Yönetimine teşekkürlerini sundu.

Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı AbdurrahmanÇAKAR ise yaptığı açıklamada;DernekYönetim Kurulu olarak ilimizde yapılaneğitim alanındakiçalışmalaraher zaman gerekli maddi ve manevi desteğin verileceği ifade ederek, halen derneklokalimiz dedevam eden kursların zaman içinde artarak devam edeceğini, bu kurslara sadece Trabzonluların değilSakaryamız dayaşayanher yaştantüm dost ve kardeşlerimize açık olduğu ifade etti. Önümüzdeki günlerde iseMilli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol kapsamındasosyal sorumluluk projelerini içerenkonferans ve panellerin dernek lokalinde düzenleneceğini ifade etti. Ziyaretsamimi ve dostluk havası içinde Dernek BaşkanınınMilli Eğitim Müdürüne çiçektakdimi ile sona erdi.

06 Ara 2014 - 11:49 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.