DP'den SP'ye ziyaret

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanlığı’na kongre sonrası, siyasi partilerden ve sivil toplum kuruluşlarından ziyaretler devam ediyor.

Demokrat Parti (DP) Sakarya İl Başkanı İsmail Ergül ve beraberindeki heyet, Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım’a tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarete, İsmail Ergül’ün yanı sıra DP Adapazarı Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Dinçer, Pamukova İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu, Geyve İlçe Başkanı Basri Bölükbaşı, DP eski Serdivan İlçe Başkanlığı yapan Cengiz Karabaş’ta katıldı.

Memleketin huzura ihtiyacı bulunduğunu vurgulayan Eyüp Yıldırım, "Birlikte yaşamaya ihtiyacımız var. Kavgasız bir Türkiye istiyoruz. Birlikte huzur içinde yaşamak istiyoruz. Siyasi anlayışımızı bunun üzerine kurarsak, demokratik parlamenter sistemi bu çerçevede güçlendirirsek Türkiye büyük ölçüde huzura kavuşacaktır." diye konuştu.

İnsanların düşüncelerini özgürce ifade edebilmeleri, yazabilmeleri ve konuşabilmeleri gerektiğini dile getiren İsmail Ergül’de, Yıldırım ile bu konuda büyük bir görüş birlikleri bulunduğuna dikkati çekti.

Ziyarette, iki parti başkanı Dünya ve ülke gündemiyle alakalı pek çok konuda karşılıklı olarak birbirlerine görüşlerini ifade ettiler. Misafirlerini kapıda karşılayan SP İl Başkanı Eyüp Yıldırım ziyareti için DP İl Başkanı İsmail Ergül ve arkadaşlarına teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu memleket hepimizin. Biz bu memleketin içinde farklı kanaat ve düşüncelere sahip olsak da barış ve huzur içinde yaşamak mecburiyetindeyiz. Güvencemiz adaletin kamil manada tecelli etmesi. Farklı düşüncelerimiz kavgaya değil, aslında dostlukların pekişmesine vesile olması gerekir diye düşünüyoruz.”

01 Mar 2018 - 14:24 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.