Doktor Mollamahmutoğlu Yasta

Yıllardır Sakarya’da Doktorluk Yapan Dâhiliye ve Gastroenteroloji Uzmanı Nurettin Mollamahmutoğlu’nun Annesi Hayata Gözlerini Yumdu

Yıllardır Sakarya’da çeşitli hastane ve tıp merkezlerinde görev yapan Dâhiliye ve Gastroenteroloji Uzmanı Doktor Nurettin Mollamahmutoğlu’nun Annesi Nezaket Mollamahmutoğlu (95) Hak’ın Rahmetine kavuştu.

Sakarya Devlet Hastanesi’nde yıllarca Dâhiliye ve Gastroenteroloji Uzmanı olarak çalıştıktan sonra Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezi’nden emekli olan Mahmutoğlu, halen Özel Vatan Hastanesi’ nde görev yapıyor.

Bir dönem HSYK Başkan Vekilliği ve Yargıtay Üyeliği de yapan Sadık Mollamahmutoğlu, Çankaya Hukuk Fakültesi Dekanı Hamdi Mollamahmutoğlu ve Mebrure Özkan’ ın Anneleri olan Nezaket Mollamahmutoğlu’ nun cenazesi yarın Karşıyaka Camisinde kılınacak.

Karşıyaka Camisi’ nde öğleyin kılaınacak cenaze namazına müteakiben , daha önceden Hak’ın rahmetine kavuşan emekli müftü olan eşi Bahattin Mollamahmutoğlu’nun kabri yanına defnedilecek.

02 Eyl 2014 - 16:51 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.