Dev Adamlar Saha'da

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nda Aliağa Petkim’den transfer edilen Ahmet Ali Erdoğan ve Melih Yıldız’la sözleşme imzalandı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda ilk idmanına çıkan takımı Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yalnız bırakmadı. Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, 2 transfer daha gerçekleştirdi. Bu sezon Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek takım Aliağa Petkim’den gard Ahmet Ali Erdoğan ve skorer gard Melih Yıldız’la sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezonda Büyükşehir’de forma giyen Adnan Sevda ile sözleşmenin de yenilendiği programın ardından açıklamalarda bulunan Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Önümüzdeki sezon için güçlü bir ekip kurduk.

Şehrimizin desteğiyle İnşallah 2. Ligde şampiyon olup BEKO Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz.

Yeni sezon değerli hocamıza ve takımımıza hayırlı olsun” dedi. İmza töreninin ardından Büyükşehir Basket ilk idmanını gerçekleştirdi.

Koç Mustafa Derin gözetiminde gerçekleşen idmana katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, tüm sporculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı yeni sezon hazırlıklarına başladığı Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda 15 Ağustos’a kadar çalışmaya devam edecek.

Takım, ardından 15-23 Ağustos tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleştirileceği kampın ardından Sakarya’da sezonu açacak.

05 Ağu 2014 - 15:09 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.