Çocukların Yüzünü Güldürüyor

Sakarya Kaynarca ilçesinde Down sedromlu ve engelli çocuklar için arkadaşlarıyla birlikte ördüğü organik bebekleri Büyükcekmece’de yaşayan engelli çocuklara armağan eden El sanatları Öğretmeni Filiz Ulusoy çocukları mutlu etti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün daveti üzerine engelliler için düzenlenen programa katılan Filiz Ulusoy kendisi ve arkadaşları tarafından örülen yüzden fazla örgü bebeği çocuklara ve ailelerine takdim etti.

Sosyal farkındalık yaratmak için dağıtılan organik bebekleri alan engelli çocukların mutlulukları ise gözlerinden okundu.

Geceye kendilerini davet edenlere teşekkür eden örgü bebek Öğretmeni Filiz Ulusoy '' Çocukların sevincini görünce yorgunluğumuz son buldu, ördüğümüz bebekler sağlık açısından hiç bir zararı yok. Bu işi hiç bir beklentimiz olmadan gönüllü olarak yapıyoruz''Bir çok ilde ve ilçede çocuklarımıza gülümseme olduk dedi.Ulusoy Ayrıca , Beni davet eden ,çok yakinen ilgilenen sevgili Dr Serpil Bulut a,Hasan Akkuş Başkanıma da çok teşekkür ediyorum,dedi

Filiz Ulusoy “3 yıldır hiç bir kuruma kuruluşa bağlı kalmadan arkadaşlarımla oyuncaklar örüp çocuk esirgeme yada engeli çocuklarımıza hibe ediyoruz.

Kaynarca bebeklerini tasarlayıp festivallerde ilçemizi temsil ediyorum.Uluslar arası festivallerden madalya hizmet şeref ödülleri ve plaketler aldım.Sosyal farkıdalıkta da 3 adet plakete layık görüldüm.Bu iş misyon edindim.Çocuklara organik oyuncak hediye ediyorum.Daha öncede lösemili çocuklar için Ankara’ya,Bursa’ya ve,Düzce gittim.12 proje gerçekleştirdim.Yeni projelerim olacak.Herkesin duyarlı olmasını istiyorum.” Şeklinde konuştu

06 Ara 2018 - 09:01 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.