Çocuklar Bir Bilene Soruyor

Büyükşehir Belediyesi SGM'de ikincisi düzenlenen ‘Çocuklar Bir Bilene Soruyor’ programında çocuklar, Pepee'nin yazarı ve Düşyeri'nin kurucusu Ayşe Şule Bilgiç ile 20 Şubat Çarşamba günü saat 15.30’da SGM’de buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Çocuklar Bir Bilene Soruyor’ etkinlikleri devam ediyor.

Bu kapsamda ikincisi düzenlenecek olan etkinliğin ilk programında SGM’ye konuk olan Ammar Gündüz ve Levi Filozof, çocuklar için hayallerinden vazgeçmemelerini dile getirdiler.

Yeni program 20 Şubat Çarşamba günü SGM’de 15.30’da gerçekleşecek.

Düş İşleri Bakanı, Pepee’nin Yazarı ve Düşyeri’nin kurucusu Ayşe Şule Bilgiç programa katılarak minik öğrencilere bilgi ve birikimlerinden bahsedecek. Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, programa tüm çocukların davetli olduğu ifade edildi.

19 Şub 2019 - 13:57 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.