Çocuk Meclisi'nin önerileri uygulamada

Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parklarda bakım ve iyileştirme çalışmalarına başladı.

Bahar aylarında çocukların en çok kullandığı park alanlarını kapsayan bakım ve iyileştirme çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından 2018 Nisan ayına kadar bitirilmesi hedefleniyor. Ekipler belirledikleri iş programı çerçevesinde park alanlarındaki oyun gurupları, toprak dolgusu gibi çalışmalar yapacaklar.

Parklarda yürütülen bakım ve iyileştirme çalışmalarında ekipler çocukların daha güvenli bir şekilde oyun oynamasına imkân sağlayacak. Sapanca İlçe genelinde sürdürülen park bakım ve iyileştirme çalışmaları geçtiğimiz haftalarda kurulan Sapanca Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nin ilk toplantısında alınan kararlarının içerisinde yer almıştı.

Çocuk Meclisi’nin Önerileri Hayat Buluyor

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer “Çocuklarımızın ihtiyaçları ve onların güvenliği açısından yapılacak hizmetler her zaman önceliğimizdir. Geçtiğimiz haftalarda kurulan Sapanca Kent Konseyi Çocuk Meclisi’ne davet edildiğimde aldığı kararlar gördüm ki, büyüklerine taş çıkarırcasına anlamlı önemli projelerdi. Çocuk Meclisimiz Sapanca’mıza çocuk gözüyle bakıyor. Hizmetlerimiz onların öneri ve fikirleriyle şekillenecektir. Talep ettikleri çocuk parkların bakımına Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün önderliğinde başlandı ve 2018 Nisan ayına kadar tüm parkların bakım ve onarımı tamamlanacak” dedi.

İlçede bulunan 76 park elden geçirilirken, talepler doğrultusunda ihtiyaç olan noktalara yeni parkların ilave edileceği bilgisi verildi. Sapanca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar ve yaz aylarında çocukların en çok kullandığı alanları mercek altında aldıklarını belirterek, çalışmalarını ilçe genelinde tüm parklarda yapılacağını kaydetti.

26 Ara 2017 - 12:40 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.