Büyükşehir’den 5 sporcu Milli Takımda

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, Antalya Belek’te gerçekleştirilen Durgunsu Kano Milli Takım seçmelerine katıldı.

10 farklı şehirden 16 kulüp ve 82 sporcunun katıldığı seçmelerin sonunda belirlenen isimler 16-17 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Gloria Cup 2019 yarışlarında Milli formayla mücadele edecek. Büyükşehir Belediyesi Kano Takımının 5 sporcu ile Milli gurur yaşayacağını ifade eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, sporcuları tebrik ederek başarı diledi.

5 oyuncu Milli Takımda

Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “Kano’da Milli heyecanı bir kez daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. Antalya’da gerçekleştirilen seçmeler sonucunda Mustafa Özmen ve Fahri Ayvaz Büyük Erkekler, Arda Kırımlı ile Alperen İnanır Genç Erkekler, Cemrehan Özbek ise Yıldız Erkekler kategorilerinde Milli formayı terletecekler. 16-17 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak olan Uluslararası Gloria Cup 2019 yarışlarında Milli formayla mücadele edecekn sporcularımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

21 Şub 2019 - 11:28 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.