Burak şehrin sorunlarına değindi

Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ikincisini düzenlediği Sakarya İli Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları İstişare Toplantısına katıldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda; SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Hasan Alişan, Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş, Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, Sakarya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul Kocacık, Şehir Planları Odası Sakarya il temsilcisi Oya Arapoğlu, Türk-Metal Sendikası Sakarya il temsilcisi Olcay Meriç ve İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Bilgehan Karaman da yer aldı.

Toplantı da Başkan Burak; Sakarya Müstakil Adliye Bina Sorunu, Sakarya’da Ticaret Mahkemesi olmaması, Adli yardım, Kamu avukatları, Avukatlara kamu kurum ve kuruluşlarının yardımcı olması, Çocuk ve kadın hakları, Çocuk ağır ceza mahkemeleri, Ulaşım ve çevre başlıklı şehrin genel sorunlarına da değinerek, çözüm önerilerinde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantıların sonunda, sorunlar ve çözüm önerileri 31 Mart Yerel Seçimler öncesinde Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına sunulacak.

13 Şub 2019 - 14:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.