Bülbül’den Burak’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar Sakarya Barosu Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Burak’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Burak’a, Sayman Yönetim Kurulu üyesi Av. Talha Toçoğlu ve CMK- Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert eşlik etti.

Milletvekili Bülbül ve İl Başkanı Akar, Başkan Burak’a yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

Başkan Burak ise ziyaretleri dolayısıyla misafirlerine duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyarette konuşan Başkan Burak, “Vekilimizi tebrik etmek istiyorum çünkü meclisteki etkili çalışmaları sebebiyle kısa sürede Grup Başkanvekili oldu. Sakarya için gurur verici ve mutluluk duyduğumuz bir olay. Başarılarının devamını diliyorum” derken, Milletvekili Bülbül ise, “Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun. Bende bir avukat olarak biliyorum ki avukatlık mesleği ve meslektaşlık hukuku çok kıymetlidir. Sakarya için bir şeyler yapmak istiyorsak, meslektaşlarımız ve arkadaşlarımız ile diyalog halinde olmalıyız. Birlik ve beraberlik olmazsa yapamayız” dedi.

24 Oca 2019 - 14:12 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.