Bisikletçiler şampiyona için Konya’da

Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, 21-22 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek olan Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası’na katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı, 21-22 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Uluslararası Dağ Bisikleti Şampiyonası’na katılacak. Konya Tavusbaba ile Meram arasında gerçekleştirilecek olan yarışta Büyükşehir Belediyespor Bisiklet takımını, Genç Kategoride Deniz Deniz, Büyükler Elit Kategoride Zeki Kaygısız temsil edecek.

Kürsüde görmek dileğiyle

Şampiyonada yarışacak olan sporculara başarı dileklerini ileten Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, “Bisiklet branşında yeni bir ivme yakaladık. Sporcularımız daha önce yarıştıkları şampiyonalarda kürsüde yer almayı başardı. Şimdi Konya’da gerçekleştirilecek yarışlarda bisikletler şampiyonluk için sürülecek. Sporcularımıza inancımız tam. Bisiklet takımımıza bu önemli şampiyonada başarılar diliyorum” dedi.

19 Eki 2017 - 15:05 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.