Batı müziği resitali Ziya Taşkent’te

Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri Kent Orkestrası Konseri ile devam etti. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleşen programa çok sayıda sanatsever katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri Kent Orkestrası konseri ile devam etti. Yeni repertuarları ile sanatseverler ile buluşan Kent Orkestrası Batı Müziğinin eşsiz eserlerini dinleyciler ile buluşturdu.

16 parçadan oluşan repertuar izleyicilerden tam not alırken, Kent Orkestrası üyelerinin performansı büyük alkış aldı. Programa çok sayıda sanatseverin yanı sıra Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan katıldı.

20 Şub 2019 - 15:28 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.