Başkan Varol'a acil müdahale

Türk Kamu Sen Sakarya İl Temsilcisi Rahim Varol fenalık geçirerek Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Türk Büro Sen Sakarya Şube Başkanı ve Türk Kamu Sen Sakarya İl Temsilcilik görevini yapan Rahim Varol evinde fenalık geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi SAÜEAH’ ne kaldırılan Varol Acil Servis’te yapılan müdahale sonucunda sağlığına kavuştu. Bir müddet Hastanede müşahade altında tutulan Varol daha sonra taburcu edilerek evine gönderildi.

Varol’un hasta olduğunu duyan meslektaşları ve kamu çalışanları kendisine ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundular.

23 May 2017 - 14:59 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.