Başkan misafir oldu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Haldızoğlu ve Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ile birlikte Orta Mahalle’ye misafir oldu.

Duman ailesinin ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Alemdar, misafirlerle hasbihal etti.

Tüm Fonksiyonlarıyla

Planlı şehirleşmesiyle ve aktif yeşil alanlarıyla Serdivan’ın, 7’den 70’e herkese dokunabilecek nitelikte gelişim gösterdiğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan’ın kültür sanattan spora, sağlıktan eğitime tüm fonksiyonlarıyla 7/24 yaşayan bir şehir olduğunu ifade etti.

Motivasyon Kaynağımız

Nüfus hareketleri ile ilgili açılanan son TÜİK verilerinin; Serdivan’ın büyümesindeki ve gelişimindeki tabloyu yorumlama noktasında önemli ip uçları verdiğine de değinen Başkan Alemdar, sadece Orta Mahalle’nin 2018 yılı içerisindeki nüfus artış hızıyla bile Sakarya’daki 13 ilçeyi geride bıraktığını ifade ederek; “Vatandaşlarımızın Serdivan’ı tercih etmeleri bizi ziyadesiyle memnun ederken, hayata geçirdiğimiz ve çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğimiz vizyon projelerimizin de motivasyon kaynağı oluyor.

İnşallah Orta Mahallemizde de yeni sosyal donatılarımızla kullanılabilir yeşil alan miktarımızı arttırarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gayemiz hemşehrilerimizle birlikte hareket ederek, Serdivan’a daha güzel hizmetlerde bulunmak.” diye konuştu.

03 Şub 2019 - 17:35 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.