Başkan Altuğ, Galibiyet için bakın ne dedi?

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 11. haftasında Gaziantep Basketbol karşısında alınan 79-57’lik galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Altuğ, çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek tüm teknik ekip ve sporcuları kutladı.

Taraftarımıza armağan olsun

Altuğ, “Gaziantep Basketbol karşısında muhteşem bir galibiyet aldık. Sahada rakibimize oyunumuzu kabul ettirdik ve maç boyuncu üstün bir oyun sergiledik. Hücum ve savunmada ortaya koyduğumuz mücadele, taraftarlarımızın desteğiyle ligdeki 6. galibiyetimizi elde ettik. Bu galibiyeti tüm taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

16 Ara 2017 - 23:09 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.