Başarı emek ve sevgiyle olur

Hendek'te geleneksel olarak düzenlenen Şehit Ali Gaffar Okkan Karate Turnuvası'na katılan Başkan Adayı Ekrem Yüce, "Başarı emek ve sevgi ister. Hangi iş olursa olsun işinizi en iyi ve en doğru şekilde yapmamız gerekir” dedi.

13 şehirden, 67 farklı kulüp ve bin 100 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada sporculara seslenen AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, genç karatecilere başarılar diledi. Yüce, "Böyle anlamlı bir günde aranızda olmaktan büyük memnuniyet duydum. Şehit Ali Gaffar Okkan'ı rahmetle anıyor, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Başarı emek ve sevgi ister

Başkan Adayı Yüce, konuşmalarını şu şekilde sonlandırdı: "Başarı emek ve sevgi ister. Hangi iş olursa olsun en iyi ve en doğru şekilde yapmamız gerekir. Sporda da başarı elde etmek için azim ve kararlılıkla hareket etmelisiniz. Sizler bu hayatta yaptıklarınızla inanıyorum ki gönüllerde taht kuracaksınız. Allah başarılınızı daim kılsın. İnşallah biz de sporun geleceğine katkılar sunacak çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi. Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ise turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

19 Oca 2019 - 20:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.