Bakan Yardımcısı Çelik’te oradaydı

Sakarya Ak Parti eski Milletvekili ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik yerli ve ulusal 200 firmanın katıldığı fuara Bakan Özlü ile katıldı.

4.TGB zirvesi kapsamında 41 Teknopark bünyesindeki 200 firma geliştirdiği ürünleri Ankara'da yapılan görkemli açılışla sergileniyor. Ankara Ticaret Odası ATO’ da düzenlenen açılışa, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Sakarya Ak Parti eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik ve çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Ticaret Odası ATO ‘da düzenlenen fuar açılışında konuşan, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü,

"Zirve kapsamında gerçekleştirilen Teknoloji Geliştirme Bölgeleri stantlarında 41 Teknopark bünyesindeki yaklaşık 200 firma ürünlerini sergiliyorlar” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri stantlarında 41 teknopark bünyesindeki yaklaşık 200 firmanın ürünlerinin sergilendiği dile getirerek,

"Ülkenin gündeminde bu tip şeylerin olması gerekiyor. Türkiye, her şeye rağmen büyüyor, bunları konuşmamız lazım. Aslında Türkiye'ye bu tip şirketler lazım. Hep 'katma değeri yüksek' diye konuşuyoruz, işte bu o. Türkiye'nin gündeminin değişmesi lazım. Ülkenin gündeminde bu tip şeylerin olması gerekiyor. Türkiye, her şeye rağmen büyüyor, bunları konuşmamız lazım." dedi.

24 Kas 2016 - 16:39 - Bilim & Teknoloji



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.