Babaoğlu BBP'nin Hendek adayı

Cumhur ittifakı nedeni ile Hendek'te aday gösterilmeyen Babaoğlu başka bir siyasi parti çatısı altında seçimlere girme kararı aldı.

Hendek'te ciddi gerginliğe neden olan adaylık sürecinde akşam üzeri önemli bir gelişme yaşandı.

Daha önceden MHP'nin Hendek Belediye Başkan Aday Adayı olan Turgut BabaoğluAK Parti ile yapılan ittifak gereği adaylıktan çekilmek zorunda kalmış, ardından da mutlaka aday olacağını ve siyasi partiler ile görüşmelere başladığını ifade etmişti.

Açıkladı

Turgut Baboğlu'nun yaptığı açıklama şu şekilde;

Kıymetli Hemşehrilerim,

Sevgili Dostlarım;

Kamuoyunda bilindiği gibi Cumhur İttifakı kapsamında kendi partimden aday gösterilmedim. Daha sonra yine bir basın açıklamasıyla partimden 13.01.2019 tarihi itibariyle istifa ettiğimi de Değerli Hendek Halkına duyurdum. Değişen şartlar neticesinde başka bir partiden aday olacağımı, bu konuda da şahsıma gelen teklifleri değerlendirdikten sonra sizinle paylaşacağımı ifade etmiştim.

Senelerdir çalıştığımız projelerimiz karşısında bizi sabırsızlıkla bekleyen, şeffaf belediyecilik anlayışına hasret kalmış hemşerilerimizin, dostlarımızın beklentilerini de boşa çıkartmayacağımı ifade etmiştim. Uzun yıllardır şahsımın verdiği emeklerin, vatandaşlarımızın yüksek beklentilerinin, sosyal medyadaki ve sokaktaki infiallerin hiçe sayılmasını hiçbir vicdan kabul etmeyecektir. Kendi emeklerimi ve nefsimi bir kenara bırakarak siz değerli hemşehrilerime hizmet etmek için adaylığımı ilan ediyorum.

An itibariyle parti belirleme sürecinde; yapılan anketlere, kamuoyu araştırmalarına ve halkımızın teveccühlerine göre Belediye Başkanı Adayı olacağım parti netleşmiştir.

Bundan sonra 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için yapacağımız çalışmalarımıza Büyük Birlik Partisi'yle devam edeceğiz.

19 Oca 2019 - 18:42 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.