AS Piliç üretim tesislerine ziyaret

Vali Ahmet Hamdi Nayir, üretimi yerinde görmek, iş dünyasının istek ve arzularını birinci ağızdan dinleyip varsa sorunlara çözüm bulmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Kaynarca ilçesinde faaliyet gösteren As Piliç üretim tesislerini ziyare

Fabrika Yönetim Kurulu Üyesi Naci Kaplan ve fabrika yöneticileri tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e, Kaynarca Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli ve Belediye Başkanı Zeynur Özel de eşlik etti.

Fabrikanın kesimhanesinde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Hamdi Nayir’e bilgiler veren Naci Kaplan, Ankara, Karabük ve Kaynarca’da toplamda 90.000 m2’lik alanda 410.000 adet damızlık kapasitelerinin bulunduğunu, ayrıca ISO 9001, ISO 22000 ve ISO 14001 kalite sertifikalarına da sahip olduklarını ifade etti.

Kesimhanede çalışan personellere kolaylıklar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, fabrikanın yem üretimi yapan tesislerine geçerken yol üstünde bulunan tarihi Şeyh Muslihiddin Camii’ni de ziyaret etti.

Erken Osmanlı Dönemi Mimarisi özelliğine sahip, çantı sistemiyle inşa edilmiş ender örneklerden birisi olan Camii’nin içini ve etrafını gezen Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra As Piliç Yem Fabrikası tesislerinde incelemelerde bulunarak, burada da üretim sürecine dair bilgiler aldı.

Fabrika yöneticilerinin şahsında tüm çalışanlara başarılar dileyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, bundan sonraki haftalarda da sanayi kuruluşlarına ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.

15 Şub 2019 - 16:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.