Arıcılık Paneli Düzenleniyor

Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından, 23 Ocak 2019 Çarşamba günü “Arıdan Gelen Sağlık, Arı Ürünlerinin İnsan Sağlığında Kullanımı ve Polinizasyon” konulu panel düzenlenecek.

Sakarya İli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından, 23 Ocak 2019 Çarşamba günü, 10.00-18 saatleri arasında Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde, “Arıdan Gelen Sağlık, Arı Ürünlerinin İnsan Sağlığında Kullanımı ve Polinizasyon” konulu panel düzenlenecek.

Panele Prof. Dr. Turan Karadeniz, Prof Dr. Sevgi Kolaylı, Prof Dr. Muhsin Doğaroğlu ve Öğretim görevlisi Mehmet Ali Kutlu katılacaklar.

Sakarya Arı yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Ör, Panelle ilgili olarak bilgi verdi. Sakaryalı arıcıların Türkiye’deki bal üretiminde çok önemli bir paya sahip olduğunu belirten Ör, “arıcıların da desteğini alarak yapacağımız panel ile arıcılık sektörü ile ilgili sorunlar masaya yatırılarak, sektördeki paydaşlarla çözüm yolları arayacağız" dedi. Başkan Ör Sakaryalı arıcıları panele katılmalarını istedi.

Haber: Mehmet KARAKAŞ

20 Oca 2019 - 18:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.