AK Parti Hendek'ten sağduyulu hareket

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, 31 Mart yerel seçimlerinde Hendek Belediye Başkanı seçilen Turgut Babaoğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Seçim döneminde hoşgörü ve saygı çerçevesinde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, , “Hendek’te gayet sağduyulu, siyasi nezaket sınırları içerisinde, seviyeli ve demokrasiye uygun bir seçim süreci yaşadık. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hendek için güzel olacak hizmetlerin destekçisi olacağız. Yapılan seçimin ilçemiz ve ülkemiz için tekrar hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kalıcı hizmetler bırakacağız

İlçe Başkanı Baykal’a teşekkür eden Başkan Turgut Babaoğlu, Hendek’i güzel bir hizmet dönemi beklediğini vurguladı. Başkan Babaoğlu, en önemli hedeflerinin Hendek’te kalıcı eserler ve hizmetler bırakmak, bununla beraber, bu güzel ilçeyi gelecek nesillere çok daha yaşanılır bir kent olarak taşımak olduğunu söyledi.

Seçimin kaybedeni yok

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, seçim sürecinin sona erdiğini ifade ederek, "Seçim dönemini geride bıraktık ve artık Sakarya’nın incisi Hendek için el ele vererek bizden hizmet bekleyen vatandaşlarımız için çalışacağız. Hendek’in menfaatine olan her görüş ve öneriyi değerlendirecek; tüm hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren hizmetleri sunmak için gece gündüz, büyük bir gayretle çalışacağız. Ve şunu tekrar tekrar söylemek istiyorum. Bu seçimin kaybedeni yok. Yine biriz ve beraberiz.” ifadelerini kullandı.

18 Nis 2019 - 17:25 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.