AK Parti Erenler İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Erenler İlçesinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren belediye başkan aday adayı Cevdet Koç, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette, aday adayı enflasyonunun yaşandığı Erenler’de tüm adayların Erenler ilçesi için en güzel hizmetleri yapmaya talip oldukları dile getirilirken, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimlere büyük önem verdiği konusuna vurgu yapıldı.

Erenler’de aday adayları arasında favori isimlerden olan Cevdet Koç; “Biz dava adamıyız. Diğer arkadaşlarımızla ilçemize en iyi hizmeti verebilme noktasında yarış içinde olabiliriz. Ancak, milletimizin aydınlık yarınları, devletimizin bekası ve AK Parti kadrolarının istişaresi neticesinde kime görev verilirse, hepimiz o arkadaşımızın yanında ve destekçisi oluruz. Biz birlikte hareket ederek, milletimizin yüksek menfaatleri için çalışmayı kendisine düstur edinen bir partinin neferleriyiz. Milletimiz bizi nerede görmek isterse biz orada oluruz.” dedi.

AK Parti Erenler İlçe Teşkilatı yöneticileri, aday adayları Cevdet Koç’un ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, Erenlerimiz için kim daha iyi hizmet verecekse onun olmasını arzularız. Teşkilatlarımız kimi aday gösterirse bizim adayımız odur.” dediler.

27 Kas 2018 - 15:41 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

02

Havva Küçük - Allah ülkemize ve Şehrimize hayırlı olan kişiyi nasip etsin. Cevdet Kardeşim güzel bir insan. Hayırlı olacaksa Allah nasip etsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 15:41
01

Manav kardeşin - Yakışır Koç'uma. Yakışır. Allah yolunuzu açık etsin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 15:41