AK Gençlik'te Camiler ve Din Görevlileri Haftası

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile Arifiye Merkez Camisi İmam Hatibi İsmail Yayla ' yı ve ziyarette bulundu.

Önemli günleri ve haftaları kaçırmayanArifiye Gençlik Kolları İlçe genelinde dikkatleri üzerine çekerek gençlerin ve vatandaşların kalplerine dokunuyor. Ziyaretten memnuniyetini dile getiren İsmail Yayla , "AKGençliği her zaman saha da çalışırken görüyoruz . Her zaman kardeşlerimizin arkasındayız. Rabbim yardımcıları olsun. Gençlik Başkanı kardeşim Ahmet Can Tanç ' a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç ' ın açıklaması ;

Yüce Dinimizin evrensel tebliği ve mesajları tüm topluma camilerimizden iletilir. Günde beş vakit olmak üzere, cuma ve bayram namazlarıyla, Allah'a secde edilen camiler, sevgi ve samimiyet duygularının, birlik ve beraberlik bağlarının kuvvetlendiği mekânlardır. Asli fonksiyonlarının dışında camiler aynı zamanda; kültür merkezi, ibadet yeri, tarih ve geleneklerimizin yaşatıldığı kutsal mekânlardır.

Din görevlilerimiz, büyük bir özveriyle vatandaşlarımızı dini konularda bilgilendirirken, birçok toplumsal sorunların çözümünde de önemli görevleri yerine getirerek, manevi olduğu kadar vatandaşlarımızı ilmi konuda da aydınlatmaktadır. Bugüne kadar cami yaptıran ve yapımında, onarımında emeği geçen, minber ve kürsülerde halkımıza hizmet veren ve ahirete intikal eden değerli büyüklerimizi rahmetle anar, ilçemizde özveriyle görev yapan tüm vaiz, imam hatip ve diğer din görevlilerimizin "Camiler ve Din Adamları Haftası"nı kutlar sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini dilerim.

09 Eki 2018 - 17:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.