AK Gençler sahada

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç, Başkan Yardımcıları Hakan Turan , Ali Özbey ve Rıdvan İkiz ile birlikte Mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Tanç öncülüğünde gerçekleşen ziyaretlerde Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek istişareler gerçekleşiyor.

Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Turan 'ın hazırladığı programlar çerçevesinde sürdürülen Mahalle ziyaretleri oldukça verimli geçiyor.

Gençlerle hemhal olmaya çalışan Başkan Tanç ve ekibi gitmiş oldukları mahallelerden olumlu tepkiler alıyor.AK Parti Arifiye Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can TANÇ ' ın açıklaması ;Mahalle ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz . Dün akşam 12 tane Mahallemize ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretler kapsamında Mahalle Başkanlarımız ile bir araya geldik. Mahalle Başkanlarımızın yanı sıra Mahallelerdeki genç kardeşlerimiz ile de görüşmeler gerçekleştirdik.

Mahalle Başkanlarımızı ve Mahallelerdeki genç kardeşlerimizi 11 Kasım da gerçekleştireceğimiz İl Gençlik Kolları Danışma Meclisine davet ettik. Sonrasında ziyaretinde bulunduğumuz Mahalle Başkanlarımızla ve mahallelerimizdeki gençlerimizle birlikte sohbet ettik.

Genç kardeşlerimizin fikirlerini ve taleplerini dinledik. Ak Gençlik olarak her zaman fikren ve siyaseten zinde olmak, gücümüzü yeni düşünceler ile tazelemek üzere sık sık bir araya geliyoruz.

Ak Gençlik için boşa harcayacağımız tek bir dakikamız, heba edilecek tek bir saniyemiz dahi yoktur. Her zaman masada ve sahada ilk günkü aşkla çalışmaya sürdüreceğiz.

06 Kas 2018 - 17:09 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.