3+1 ve 7+1 staj sistemi anlatıldı

Elmas Garden Otelde 3+1 ve 7+1 staj sistemi bilgilendirme toplantısı yapıdı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ve çoğunluğunu Bilişim ve GSM Sektör temsilcilerinin oluşturduğu 31. Meslek Komitesi üniversite sanayi işbirliği çerçevesinde meslek grubu üyelerini 3+1 ve 7+1 projeleri hakkında bilgilendirmek amacıyla bir toplantı düzenledi.

Komite Başkanı Murat Korkmaz, Komite Üyeleri; Behlül Bayrak, Necmettin Kırık, İbrahim Arabul, Enes Sevindik, Ahmet Şehit, Şenol Silinmez, İmdat Delican, Serdar Uslu ve Abdullah Karabay’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Bilişim ve GSM sektörü meslek mensuplarının Sakarya Üniversitesi tarafından uygulanan 3+1 ve 7+1 staj sisteminin detayları ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

Elmas Garden Otel’de yapılan toplantıda konuşan Bilişim Fakültesi Dekanı Mehmet Sarıbıyık üniversite ile meslek mensuplarının buluşmasının önemine de değinerek, 3+1 ve 7+1 staj sisteminin iş adamlarının ve öğrencilerin karşılıklı olarak fayda sağlayacağı sistem olduğunu söyledi.

31. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Behlül Bayrak ise konuşmasında meslek mensuplarının faydalarına olabilecek bu tür toplantıları düzenlemeye devam edeceklerini söyledi. Belirterek meslek komitesi üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

31. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Necmettin Kırık, üniversite ve iş dünyası işbirliğinin ciddi bir fırsat olduğunu ve sektörel ve mesleki anlamda bu fırsatın değerlendirilmesi ve bu işbirliğinden faydalanılmasının iş dünyası adına önemli olduğunu dile getirdi.

Toplantıya katılan akademisyenler ve sektör temsilcileri karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak 3+1 ve 7+1 staj sistemi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

06 Oca 2015 - 20:35 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.