20 Kişilik Heyet İş Görüşmesi İçin Geldi

KOBİ’lerin sorunlarına, dertlerine çözüm üreten TÜMSİAD, Makine ve Metal sektörel günleri kapsamında; yurt içi gezileri, ikili iş görüşmeleri, fabrika...

KOBİ’lerin sorunlarına, dertlerine çözüm üreten TÜMSİAD, Makine ve Metal sektörel günleri kapsamında; yurt içi gezileri, ikili iş görüşmeleri, fabrika ziyaretleri, eğitimler ve ticareti geliştirme programları düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda düzenlenen programlardan biri de ilimizde gerçekleştirildi.

TÜMSİAD Sakarya Şubesinin ev sahipliğinde yapılan toplantıda İstanbul TÜMSİAD üyeleri Sakarya’da ağırlandı.

TÜMSİAD İstanbul ve Sakarya Şubesi üyesi iş adamları bir araya gelerek, şubeler arasındaki ticaret hacminin artırılması için yapılması gerekenler ve potansiyel iş birliği imkanları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Geyve Karaçam Tesisleri İsmail’in yerinde gerçekleştirilen Makine ve Metal günleri Tanışma ve Kaynaşma toplantısına TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, İŞKUR Sakarya İl Müdürü Tekin Kaya, Samib Başkanı Metin Kar, TÜMSİAD İstanbul Şubesi Sektör Kurulları Komisyon Başkanı Yusuf Ziya Altuntaş ve beraberindeki 20 kişilik heyet, TÜMSİAD Sakarya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Komisyon Başkanları, Makine ve Metal Komisyonu üyeleri katıldı.

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik, üyeler arası iş hacminin artırılması yönünde bu gibi etkinliklerin oldukça önemli olduğunu belirterek, ilk etapta Makina ve Metal Sektörü ile düzenlenen bu toplantının tüm sektör grupları ile de devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bu ve benzer iş görüşmelerinin ticareti artırmaya olumlu katkılar sağladığına da dikkat çeken Kesik, “Bu görüşmelerin ardından inanıyorum ki üyelerimiz arasındaki ticarette somut ve ciddi adımlar atılmış olacak" ifadesini kullandı.

10 Haz 2014 - 11:15 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.