17 Ağustos, Saat:03.15….

17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden Deprem Şehitlerimiz için Sakarya İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği SİMDER 16 Ağustos Saat 24:00 ile 17 Ağustos 03:02 arasında anma programı düzenliyor.

Son yıllarda deprem şehitlerini anma programlarını tertip eden Sakarya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (SİMDER) 16 Ağustos akşamı başlayarak 17 Ağustos saat 03.15'e kadar devam edecek program için açıklama yaptı.

İşte o açıklama:

Sakarya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği olarak 17 Ağustos 1999 depreminin yıldönümünde Şehrimizde hayatını kaybeden 3.891 Deprem şehidimizin anısına, ruhlarına ithaf edilmek üzere okunan hatimlerin ve Yasin-i Şerifleri duası ve okunacak Kuranı kerimlerle deprem şehitlerini anmak ve ruhlarını yad etmek üzere, 16 Ağustos Perşembe Saat 24:00 de başlayıp 17 Ağustos Çarşamba, Depremin olduğu Saat 03.02'ye kadar anma programı düzenlenecektir.

16 Ağustos Perşembe 22.00’da. İtibaren Adapazarı Belediyesi Önünde Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı İl Afat Müdürlüğü ve Kızılay Depremlerde yapacağı müdahaleleri anlatacak ekipmanlarıyla meydanda olacaktır.

16 Ağustos 22.00'dan itibaren başlayacak olan program; deprem sürecinde çekilmiş fotoğraflardan oluşan slaytlar, filmlerden bölümler, Kuran-ı Kerim tilaveti, konuşmalar ve Saat 03.02'de yapılacak dua ile program sona erecektir.

Devletimizin okullarında eğitim görmüş İmam Hatipliler olarak, deprem şehitlerimizi dua ve Kuranı kerim ile anmayı bir görev bilmekteyiz. Deprem Şehitlerini anma etkinliğine tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.

15 Ağu 2018 - 21:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.