112 istasyonunda pastalı kutlama

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Haftası nedeniyle Geyve Alifuatpaşa ve Pamukova 112 istasyonlarını ziyaret ederek, görevli personelin haftasını kutladı.

türlü koşulda hastalara uluşmak için canla başla çalışan sağlık çalışanlarının bu anlamlı haftasını kutladıklarını dile getiren Öğütlü “112 Acil Sağlık Hizmeti çok önemli bir hizmettir.

Birçok hastanın olası durumlarda hayatla ölüm arasında mücadelesine anında destek veren acil hizmetler personelimizi özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum. 112 personelimizin görev yaparken yaşadığı birçok sıkıntı oluyor. Görevlerine duydukları bağlık, inanç ve azimle bu zorlukların üstesinden geliyorlar.

Tüm personelimizin olduğu gibi her zaman sizlerin yanındayız.” diye konuştu. 112 personeliyle birlikte pasta kesilirken, istasyonda görev yapan personel İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’ye teşekkür etti.

06 Ara 2018 - 11:22 - Sağlık



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.