Ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor

Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor.

Seçim Çalışmaları kapsamında ziyaretlerine aralıksız devam eden Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kıratlı Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi’ni (APEK) ve esnafı ziyaret etti.

İstişarede bulundu

Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Karasakal’ın makamına yaptığı ziyarette Kıratlı, APEK yönetim ile bir araya gelerek Kooperatif faaliyetleri ve projeler üzerine istişarede bulundu.

“Tarımsal Faaliyetleri Ön Plana Çıkartacağız”

Ziyarette Kıratlı Tarım faaliyetlerini öne çıkaracak ciddi çalışmalar ve projelerinin olduğunu belirterek “ Çok değerli tarım toprakları ovalara sahibiz bunu farkında olarak çiftçimizin görüş ve talepleri doğrultusunda tarımı destekleyecek çözümler üreterek tarımsal faaliyetleri ön plana çıkaracağız. APEK çiftçilerimizin dâhil olduğu büyük bir kuruluş sizler ve çiftçilerimizin desteği ile inşallah tarımda güzel başarılara imza atacağız “ dedi.

Tarıma yönelik desteklerinden dolayı teşekkür etti

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren APEK Başkanı Karasakal Kıratlı’nın Erenlerde bulunduğu süre içerisinde tarımsal faaliyetlere verdiği destekten ve İlçede ki arkların temizlenmesi ile ilgili şahsi desteklerinden dolayı Kıratlı’yı teşekkür ederek seçim sürecinde başarılar diledi.

“Genç girişimcilerin yanındayız”

APEK ziyareti sonrası Sakarya Berberler Esnaf Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu ile bir araya gelen Kıratlı yeni iş yeri açan Kuaför Yasin Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kıratlı “ Yasin kardeşimizin yeni iş yerinin hayırlı olsun. Allah bol ve helal kazanç nasip etsin. Genç girişimci kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Projelerimiz çalışmalarımız ile gençleri istihdamı ve girişimcilik konusunda kendilerini yalnız bırakmayacak onlara el uzatacağız” diyerek projeleri hakkında bilgiler verdi.

“Kıratlı her zaman yanımızda”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacıoğlu ve Kuaför Yasin Şahin, Muhammet Kıratlı’nın her zaman genç girişimcilerin yanında olup destek verdiğini ve bundan sonrada her zaman yanlarında olacağına inandıklarını dile getirdiler.

05 Ara 2018 - 15:43 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.