Ziyaretçi akını

SEDAŞ dağıtım direktörü Dr. Ersan Şentürk’e yeni görevi için yapılan tebrik ziyaretleri devam ediyor.

SEDAŞ’ta Dağıtım Direktörlüğü görevini Yunus Bekircan’dan devir alan Dr.Ersan Şentürk’e çok sayıda nezaket ve tebrik ziyareti gerçekleştiriliyor. Bu ziyaretlerden biri de Akçakoca heyetinin tebrik ziyaretiydi.

Şentürk, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Başkan Yardımcısı Suat Madenci’yimakamında ağırladı.

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk’e yeni görevini tebrik için nezaket ziyareti gerçekleştiren Akçakoca heyeti, Şentürk’e yeni vazifelerinde başarılar diledi.

AKÇAKOCA BELEDİYE BAŞKANI ZİYARETİ

SEDAŞ’ın yeni Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk’e yapılan ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulunan, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, “Dr.Ersan Beye hayırlı olsun ziyaretine gittik.

Elektrik dağıtım faaliyetleri meşakkatli ve çok önemli bir iş. Tüm sektörlerde ve günlük hayatımızda enerji olmazsa hiçbir şey yapılamayacak duruma geldik. SEDAŞ’ın yaptığı yatırım çalışmalarını bu nedenle çok değerli buluyoruz. Ziyaretimiz sırasında ilçemizin taleplerini de konuştuk.

Yukarı mahalle, Beşyol–Esentepe mevkiindeki enerji hattı ile 2018 içinde Göktepe köyü Çay mevkiindeki tüm enerji hatlarının yenilenmesi hususunu da ele aldık ve değerlendirdik. Kaymakamlık binası arkasındaki ana trafonun büyütülmesi ve 15 Temmuz Değirmenağzı Şehitler Parkı projesi içerisinde yer alan trafo talebimizin karşılanmasını da görüştük. Ersan Bey’in ilgisine teşekkür ediyor, şimdiden kendisine başarılar diliyoruz.” dedi. Misafirleri ile yakından ilgilenen Dr. Ersan Şentürk, kutlama amacıyla yapılan nezaket ziyaretine teşekkür ederken iadeyi ziyarette bulunacağını belirtti.

09 Şub 2017 - 08:18 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.