Ziya Taşkent’te Türk müziği esintisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri Ziya Taşkent Konser Salonu’nda ‘3 Hisar’ isimli söyleşi ve dinleti ile devam etti.

Ses ve Tamburda Hakan Dedeler, Multi perküsyonlarda Engin Gürkey, Gitar ve diğer telli çalgılarda Erdinç Şenyaylar’ın yer aldığı 3 Hisar grubu en güzel eserlerini vatandaşlarla buluşturdu.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Enver Mete Aslan’ın yaptığı programa Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan katıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Aralık Kültür Sanat Etkinliklerinin belirlenen takvim kapsamında devam edeceği ifade edildi.

13 Ara 2018 - 14:24 - Kültür & Sanat



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.